O adevărată călătorie prin paginile istoriei și ale muzicii. De asta au parte vizitatorii galeriei interactive din centrul orașului Iași. Cu toții pot afla povești interesante despre originile și legendele jazzului. Mai mult, în cadrul expoziției a fost construită o cameră acustică în care se pot asculta viniluri.

Ce i-a atras pe vizitatori la expoziția de la Palatul Braunstein 

Pentru cei mai mulți dintre vizitatori, cei mai atractivă încăpere a fost cea în care au avut ocazia să testeze instrumente muzicale, de la tobe și chitare până la pian.

”Îmi place foarte mult faptul că poți să stai și să te joci cu muzica și eu ca necunoscător mi se pare foarte fain să stai și să încerci toate chestiile, e distractiv.”, a transmis un vizitator.

”Nu mă așteptam să pot să cânt fără să fiu auzită, în primul rând, e fain făcut tot, și interacțiunea, și faptul că ai curs pe tabletă e foarte fain, îți explică pentru ce e folosită fiecare tobă în parte și cum se numesc ele.” , a spus un alt vizitator.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu vor lipsi lecțiile de pian, chitară sau tobe atât pentru adulți cât și pentru copii, concerte live susținute de artiști din Norvegia, dar și ore de muzică pentru

elevi.

Citește și: VIDEO- Pian în valoare de sute de mii de euro, folosit pe post de masă

Denisa Dan, organizator: ”Noi am gândit Music Gallery ca fiind o expoziție-experiență, să-i zicem așa. Am început să aducem oamenii mai aproape de muzică, mai aproape de muzica jazz în cazul nostru.”

Cei care sunt curioși să admire expoziția o pot face de marți până duminică, până pe data de 18 iunie și trebuie să plătească un bilet de intrare de 30 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si