Csibi Barna cere închiderea granițelor județului Harghita, după ce a văzut că în zonă nu s-a raportat oficial nici un caz de infectare cu Covid-19. “Județul Harghita este singurul județ fără virus. Cerem să închidă granița județului!”, a postat Barna, car este participant activ la toate manifestatiile care tintesc independenta Tinutului Secuiesc.( citește mărturii curemurătoare din spitalul din Suceava)

Citeste si: Coronavirus Romania: care ar putea fi numarul real al cazurilor din tara. Cifra este mult mai mare decat cea oficiala

Citeste si: Românii veniți din Diaspora, ajutați de stat. „Se află într-o situație delicată”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, anunț important! Cât mai durează carantina în România din cauza Covid-19

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 2.738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică joi la ora 13.00.

Cele mai afectate județe sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brașov- 117, Constanța- 111, în timp ce în Capitală sunt 505 cazuri. În Harghita nu există niciun caz de coronavirus, în timp ce Sălaj și Tulcea sunt printre județele cel mai puțin afectate, cu 6 cazuri de îmbolnăvire.

Csibi Barna cere închiderea granițelor județului Harghita. A fost acuzat de promovarea ideologiei fasciste 

Csibi Barna a fost în prim-plan în 2011, când a spanzurat simbolic o papusa reprezentandu-l pe Avram Iancu. Extremistul a fost trimis in judecata in 2015 pentru promovarea ideologiei fasciste si xenofobe, dar si pentru utilizarea in public a simbolurilor fasciste.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au acuzat pe extremist de  "promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace; utilizarea în public a simbolurilor fasciste şi rasiste şi deţinerea, în vederea răspândirii sau vânzării, de simboluri fasciste şi rasiste".

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si