Close sidebar
Close sidebar

Extremistul care l-a spânzurat pe “Avram Iancu” cere închiderea granițelor județului Harghita! Csibi Barna a explicat motivul: „Este singurul județ fără virus”

Csibi Barna cere închiderea granițelor județului Harghita în contextul pandemiei de coronavirus.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Csibi Barna cere închiderea granițelor județului Harghita, după ce a văzut că în zonă nu s-a raportat oficial nici un caz de infectare cu Covid-19. “Județul Harghita este singurul județ fără virus. Cerem să închidă granița județului!”, a postat Barna, car este participant activ la toate manifestatiile care tintesc independenta Tinutului Secuiesc. ( citește mărturii curemurătoare din spitalul din Suceava)

Citeste si: Coronavirus Romania: care ar putea fi numarul real al cazurilor din tara. Cifra este mult mai mare decat cea oficiala

Citeste si: Românii veniți din Diaspora, ajutați de stat. „Se află într-o situație delicată”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, anunț important! Cât mai durează carantina în România din cauza Covid-19

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 2.738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică joi la ora 13.00.

Cele mai afectate județe sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brașov- 117, Constanța- 111, în timp ce în Capitală sunt 505 cazuri. În Harghita nu există niciun caz de coronavirus, în timp ce Sălaj și Tulcea sunt printre județele cel mai puțin afectate, cu 6 cazuri de îmbolnăvire.

Csibi Barna cere închiderea granițelor județului Harghita. A fost acuzat de promovarea ideologiei fasciste 

Csibi Barna a fost în prim-plan în 2011, când a spanzurat simbolic o papusa reprezentandu-l pe Avram Iancu. Extremistul a fost trimis in judecata in 2015 pentru promovarea ideologiei fasciste si xenofobe, dar si pentru utilizarea in public a simbolurilor fasciste.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au acuzat pe extremist de  "promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace; utilizarea în public a simbolurilor fasciste şi rasiste şi deţinerea, în vederea răspândirii sau vânzării, de simboluri fasciste şi rasiste".

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI