Close sidebar
Close sidebar

Extremistul Csibi Barna are trei apartamente, 4 terenuri si castiga anual 32400 de lei prin firma lui

Extremistul Csibi Barna si-a facut un obicei din a irita romanii prin manifestarile sale.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce in 2011 a spanzurat simbolic o papusa reprezentandu-l pe Avram Iancu, extremistul Csibi Barna a fost trimis in judecata in 2015 pentru promovarea ideologiei fasciste si xenofobe, dar si pentru utilizarea in public a simbolurilor fasciste. Participant activ la toate manifestatiile care tintesc independenta Tinutului Secuiesc, Csibi a solicitat zilele trecute autoritatilor de la Bucuresti cercetarea si arestarea celor care se fac vinovati de judecarea si impuscarea lui Nicolae si a Elenei Ceausescu!

Desi contesta mereu autoritatea statului roman, barbatul din Miercurea Ciuc a fost angajat o perioada la Fisc, prilej cu care si-a depus si declaratia de avere. In ultimul document de acest gen, completat in 2012, Csibi isi trecea in revista averea: 4 terenuri in Miercurea Ciuc, in suprafata totala de 27800 de metri patrati, trei apartamente (unul in Cluj, alte doua in Miercurea Ciuc), o masina achizionata in 2003 si un salariu anual de 6373 lei incasat de la Ministerul Finantelor. Grosul banilor proveneau, la acea vreme, din firma la care extremistul este administrator si care ii aducea un venit anual de 32400 de lei.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI