Serialul "Vinovați de iubire", difuzat de Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, prezintă telespectatorilor povești de viață despre iubire, alegeri, frământări și invită la introspecție prin identificarea cu problematica fiecărui personaj, însă unul dintre cele mai complexe povești este cea a lui Safiye, sora lui Han. Cea care dă viață acestui personaj dificil este îndrăgita actriță Ezgi Mola care a îmbrățișat povestea de viață a personajului cu bucurie.

"O iubesc pe Safiye și cred că și publicul o iubește pentru că nu te lasă indiferent.  Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști, care acționează din impuls și mulți ne dăm seama că avem propriile noastre fobii oglindindu-ne în ea",  a declarat frumoasa actriță într-un interviu acordat publicației Marketing Turkiye.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ezgi Mola este încântată de rolul educativ și de impactul pe care serialele turcești au început să le aibă și spune că a acceptat rolul lui Safiye de când a citit primele pagini ale scenariului. De altfel, frumoasa actriță are în palmares numeroase premii care îi recunosc talentul, cinci dintre acestea fiind pentru cea mai bună actrița în rolul Safiye, din serialul "Vinovați de iubire".

Ezgi Mola are 41 de ani și este de la sfârșitul anului trecută fericita mamă a unui băiețel, Can, pe care îl are din căsnicia cu managerul Mustafa Aksakallı.

Actrița a urmat cursurile de actorie la Centrul de Artă Müjdat Gezen în timp ce era înca la liceu și le-a continuat și după finalizarea acestuia timp de patru ani. A primit primul rol înainte de vârsta majoratului și are în palmares zeci de roluri în producții de televiziune, filme pentru marele ecran sau piese de teatru.

Pe Ezgi Mola o puteți urmări în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, în producția emoționantă "Vinovați de iubire", difuzată la Kanal D.




Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si