Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, incendiul izbucnit vineri dimineata la o brutarie din comuna Stefan cel Mare a fost provocat de un scrurtcircuit la un cablu electric defect.

In momentul izbucnirii focului, in fabrica de paine se lucra, insa muncitorii a reusit sa iasa din cladire, astfel incat nimeni nu a fost ranit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

La fata locului au intervenit doua autospeciale si o ambulanta SMURD de la ISU Arges, precum si autospeciale de la servicii voluntare pentru situatii de urgenta din Motoceni si Slobozia si pompierii de la un serviciu privat, dar si voluntari.

Focul a distrus acoperisul fabricii de paine pe o suprafata de 800 de metri patrati, fiind stins dupa o interventie care a durat mai mult de doua ore, scrie News.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si