Close sidebar
Close sidebar

Fac gratare printre gunoaie si nu par deloc deranjati! Cine rastoarna tomberoanele pline ochi. Fac asta seara de seara

Cel mai cunoscut loc pentru gratare din Brasov e un focar de infectie! Peste tot sunt gunoaie imprastiate de ursii flaminzi si cu toate ca un astfel de peisaj numai pofta de mancare nu-ti poate face, ei care vin aici nu dau doi bani pe ce se intampla in jurul lor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ursii gunoieri au dat din nou atacul! Obisnuiti deja cu peisajul, brasovenilor nici ca le-a pasat. Au aprins gratarele taman in mijlocul mizeriilor rastunate din tomberoanele pline ochi.

Dar nu intr-atat de sila incat sa nu mai manance. Cu noduri sau nu, micul tot a intrat.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

De cealalta parte, angajatii de la salubritate sustin ca nu mai prididesc. La ora 7 seara e ultima strigare, dar degeaba ei strabg, daca turistii se intind cu mesele pana tarziu in noapte si umplu la loc pubelele.  

Pentru ca cei de la primarie nu au cum sa intervina in privinta ursilor, o solutie tot au gasit. 

Sorin Toarcea- purt de cuv Primaria Brasov: „Vom extinde perioada de colectare a deseurilor si speram   ain acest fel ursii sa nu mai fie tentati sa vina in aceste locuri”. 

O alta rezolvare poate fi inlocuirea tomberoanelor clasice cu unele securizate, ca sa nu mai poata fi deschise de animalele flamande.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI