Momente de panică în Bârlad, după ce un bărbat s-a urcat pe bloc să facă plajă, iar vecinii au crezut că vrea să se arunce. Aceștia au sunat la 112 și au așteptat panicați poliția. 

Unii oameni s-au prins din timp că bărbatul are doar parte de momente de relaxare și vrea doar să se bronzeze. 

Citește și: Un tânăr din Dej a fost salvat de o antenă parabolică după ce a căzut de la etajul trei

După minutele de plajă, bărbatul s-a ridicat și a plecat. Dar nu înainte de a sesiza ce se întâmplă în fața blocului. Pompierii ajunși la fața locului nu au mai avut pentru ce să intervină și au plecat de la fața locului.  

Citește și: Un bărbat din Timișoara a ajuns la spital după ce s-a aruncat de pe un pasaj

Un tânăr din Dej a fost salvat de o antenă parabolică după ce a căzut de la etajul trei

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Dej a căzut de la etajul trei al unui bloc. Acesta a fost salvat de o antenă parabolică de la un etaj inferior. 

Acesta a căzut de la etajul trei, însă  o antenă parabolică i-a atenuat căderea, fiind transportat la spital cu mai multe răni.

Citește și:  Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă nu este clar dacă bărbatul a vrut să se sinucidă sau dacă a căzut din neatenție.

Tragedie în Pitești! Un copil a căzut de la etajul doi al unui bloc

Un copil a căzut, sâmbătă, 10 iunie 2023, la orele dimineții, de la etajul doi al unui bloc din municipiul Pitești.

Citește și:  O tânără din Hunedoara și-a pus capăt zilelor. Femeia s-a aruncat de pe un viaduct

Adolescentul în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul doi al blocului, iar un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost chemat de urgență să intervină pentru a-i acorda primul ajutor.

Scenele halucinante au avut loc în municipiul Pitești, pe strada Trandafirilor.

Citește și: VIDEO- UPDATE: Pompierii din Timișoara au reușit să salveze bărbatul care a amenințat de mai bine de 24 de ore că se aruncă de la etajul 7

Salvatorii ajunși de urgență la fața locului au preluat victima în vârstă de 13 ani, aceasta fiind conștient la acel moment.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Potrivit jurnaliștilor de la   Mediafax,   minorul va fi transportat la spital în vederea unor investigații suplimentare.

Citește și:  Fetiță căzută de la etajul patru

În momentul în care paramedicii au ajuns la faţa locului, băiatul era conştient, însă suferise mai multe leziuni, între care un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic.

Urmează ca oamenii legii să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul dramatic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si