Rețeaua de socializare este implicată într-un nou scandal privind scurgerea de informații cu privire la datele personale ale utilizatorilor.

Compania a recunoscut că anumite parole ale utilizatorilor au fost stocate în format text, necriptate, şi erau uşor accesibile celor care ştiau unde să caute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Însă, până la acest moment, nu este cert câți utilizatori ai Facebook-ului sunt afectați de această problemă, dar estimările specialiștilor sunt de ordinul sutelor de milioane de conturi.

Conform Kerbs on Security, Facebook a stocat încă din 2012 parolele anumitor utilizator în format text pe serverele sale. Acest lucru s-a întâmplat datorită accesului pe care îl aveau aplicaţiile care foloseau platforma Facebook, istoricul acestora fiind înregistrat în mod necriptat.

Se pare că Facebook a depistat această problemă încă din luna ianuarie a anului curent, însă abia acum a dezvăluit descoperirea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si