Femeia, care are in palmares 60 de titluri castigate pana in prezent s-a antrenat din greu pentru a castiga marele concurs de duminica. Ea spera sa devina campioana nationala la culturism, sport pe care il practica cu placere.
Femeia se trezeste in fiecare dimineata la 4.30 si timp de sase zile pe sapatamana se antreneaza din greu pentru concursurile de culturism.
Doamna Calyton se antreneaza de 4 luni pentru aceasta competitie, si-a micsorat portiile de proteine pe care le consuma zilnic si s-a antrenat mai mult.
A slabit in acesta perioada 4 kilograme.
Femeia le-a spus jurnalistilor de la Daily Mail Australia ca a decis sa revina in competitie pentru a fi activa atat fizic cat si psihic. "Trebuie sa ma concentrez pe ceva. Sunt mandra ca la varsta sta pot sa apar pe scena in bikini".
Femeia spera sa castige concursul de duminica si incurajeraza alti oameni sa faca miscare si sa acorde atentie greutatii corporale.
"Poti incepe la orice varsta. Nu fac exercitii grele, ci doar ceea ce este este potrivit corpului meu" spune doamna Clayton.

Femeia, care are in palmares 60 de titluri castigate pana in prezent s-a antrenat din greu pentru a castiga marele concurs de duminica. Ea spera sa devina campioana nationala la culturism, sport pe care il practica cu placere. Femeia se trezeste in fiecare dimineata la 4.30

si timp de sase zile pe sapatamana se antreneaza din greu pentru concursurile de culturism.

Doamna Calyton se antreneaza de 4 luni pentru aceasta competitie si-a micsorat portiile de proteine pe care le consuma zilnic si s-a antrenat mai mult. A slabit in acesta perioada 4 kilograme.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Femeia le-a spus jurnalistilor de la Daily Mail Australia ca a decis sa revina in competitie pentru a fi activa atat fizic cat si psihic. "Trebuie sa ma concentrez pe ceva. Sunt mandra ca la varsta asta pot sa apar pe scena in bikini".

Femeia spera sa castige concursul de duminica si incurajeraza alti oameni sa faca miscare si sa acorde atentie greutatii corporale. "Poti incepe la orice varsta. Nu fac exercitii grele, ci doar ceea ce este este potrivit corpului meu" spune doamna Clayton.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si