Factura la curent pentru luna ianuarie l-a lăsat fără cuvinte pe domnul Niculae. A avut de plată 300 de lei, cu aproximativ 20 de lei mai mult față de luna precedentă, deși consumul a fost același.

Scumpirea se vede și în datele oficiale.

Citeste si: VIDEO- O mamă își abuzează fetița în fața tatălui venit s-o viziteze

Facturi mai scumpe la lumină

Domnul Niculae nu a fost singurul care a trebuit să plătească mai mult la curentul electric. Drept dovadă, aproape 300 de persoane au trimis sesizări la Protecția Cosnumatorului prin care reclamau scumpiri, deși autoritățile promiteau că nu vom vedea nicio diferență în facturi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Afacerist din Capitală, reținut de poliție sub acuzația de viol

Potrivit unui ordin ANRE, consumatorii au timp să treacă pe piața concurențială ca să beneficieze de cea mai bună ofertă, până la finalul lunii iunie. Până atunci furnizorii ar trebui să mențină aceleași prețuri. Ministrul energiei spune că scumpirile din ianuarie vor fi scăzute din factura lunii februarie.

Citeste si: VIDEO -Cluj-Napoca, prețurile apartamentelor sunt pur și simplu uriașe

Pănă acum, 5 companii au fost amendate, dar nu pentru scumpiri, ci pentru că nu au informat clienții cu privire la liberalizarea pieței. În total, sancțiunile ajung la două milioane de lei.

Citeste si: Survivor România 7 martie. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cel mai important joc de comunicare: „Iubirea de mamă...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: