Close sidebar
Close sidebar

Facturile la utilitati, tot mai greu de platit! Romanii sunt printre primii in topul restantierilor din Europa!

Veniturile mici ale romanilor, raportat la multitudinea de familii aflate in aceasta situatie, plaseaza Romania pe locul patru in Europa la capitolul restante la utilitati, a spus marti Radu Dudau, directorul Energy Policy Group (EPG).

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Suntem in topul restantierilor la utilitati. Explicatia este ca sunt multi locuitori cu venituri mici si avem un indice ridicat de inegalitate sociala, adica diferente mari intre venituri. Totodata, exista un numar mare de consumatori aflati in saracie energetica, iar multi nici macar nu au acces la energie", a explicat Dudau.

El a aratat ca pretul energiei electrice, in Romania, este sub media europeana raportat la puterea de cumparare a populatiei, ceea ce nu este neaparat un lucru bun, intrucat nu sunt incurajate investitiile in tehnologii noi, mai eficiente.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

Sursa: Adevarul 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI