Diana Pivniceru a aterizat în această după-amiază în România. Faimoasa de la Exatlon România sezonul 3 a părăsit competiția din Republica Dominicană în urma unei accidentări grave suferite în timpul partidei internaționale cu Ungaria.

Diana Pivniceru s-a întors în România după aproximativ două săptămâni în Republica Dominicană. Faimoasa a fost așteptată pe aeroport de logodnicul ei, care i-a adus un superb buchet de flori, dar și de Yamato Zaharia, concurent la Exatlon sezonul trecut.

Citeste si: Povestea Dianei Pivniceru! Ce meserii a a avut ”faimoasa” care a ieşit în lacrimi de la Exatlon!

Emoționată, Diana Pivniceru a acordat un interviu reporterului emisiunii FanArena de la Kanal D.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Faimoasa de la Exatlon a părăsit competiția în lacrimi, după ce medicii care au văzut rezultatul RMN-ului. 

 

Diana Pivniceru, îmbrățișată și consolată de Faimoși și Războinici

Accidentarea Dianei a scos-o din competiţie. Faimoasa simte că şi-a revenit aproape complet şi că poate să calce din nou pe piciorul la care s-a lovit, dar medicii sunt de altă părere.

În urma RMN-ului, aceştia au decis că este mai bine ca ea să părăsească Republica Dominicană şi competiţia Exatlon.

Diana Pivniceru şi-a luat la revedere de la colegii ei şi nu a putut să-şi stăpânească hohotele de plâns. Vestea dată de Cosmin Cernat a picat ca un trăsnet asupra ei şi a membrilor echipei. Până şi Războinicii au luat parte la îmbrăţişarea de grup înainte ca Faimoasa să plece spre România.

Faimoasa a promis că se va întoarce la Exatlon într-unul din sezoanele următoare.

Citeste si: Diana Pivniceru ar fi putut ajunge în finală! „Era sarea şi piperul echipei”


„Nu ne aşteptam la decizia asta. Am crezut că o să se recupereze şi că o să rămână alături de noi. M-a ajutat foarte mult şi de asta îmi este foarte greu acum”, a spus Cătălina Şeicaru plângând.

„Nu ne aşteptam să primim aşa o lovitură pentru că Diana s-a simţit din ce în ce mai bine, a început să meargă singură. Nu ne mai gândeam că poate fi ceva mai rău”, a spus şi Andreea Zaragiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si