Aseară, „Survivor România” cel mai intens reality televizat, cu jocul de comunicare spectaculos, tensionat și plin de adrenalină, dar și noua eliminare, din rândul Faimosilor, a ținut în fața micilor ecrane milioane de fani din întreaga țară. Bătălia între cele două echipe s-a dat pe un traseu dificil, care i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, Războinicii adjudecandu-și victoria cu scorul de 10 la 8. Alin a înscris punctul victoriei, după o goană nebună pe traseu, avându-l ca rival pe Sebastian Chițosca.

În consiliul de eliminare, lui Jador și Roxanei le-a revenit misiunea de a propune, fiecare din propria-i echipa, un concurent spre eliminare. Așadar, încă doi concurenți au intrat la „judecata publicului”, aseară, lângă Alexandra Stan și Musty, nominalizati în urma jocurilor de protecție ale săptămânii: Georgiana, de la Faimoși, și Marilena, de la Războinici.

Citeste si: Alexandra Stan, nominalizată de Faimoși, după ce aceștia au pierdut, aseară, jocul de imunitate

„Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine!”

Georgiana a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei patru nominalizați, prin urmare a fost eliminată din competiția „Survivor România”.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îmi ajut echipa, cât am putut. Consider că lucrul asta mă face mai puternică, asta mi-am dorit. Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine, de ceea ce am realizat aici.

Vreau să îmi cer iertare de la toți, dacă i-am supărat. Vreau să le mulțumesc pentru că mi-au acordat o șansă, am învățat de la fiecare câte ceva. Pe de-o parte mă doare, pentru că știu că mai puteam să rezist aici foarte mult. Am învățat să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte”,  a spus Georgiana în cadrul Consiliului de eliminare de aseară.

Ediția de duminică „Survivor România” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Peste 3.1 milioane de fani ai reality-ului „Survivor România” erau cu ochii pe Kanal D aseară. O medie de peste 2.2 milioane (2.286.000) de fani ai producției au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, bătălia între Faimoși și Războinici, în Jocul pentru comunicare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Duminică, 7 februarie, Kanal D a fost lider incontestabil de audiență, cu 12,9% rating și 28,8% cota de piață, pe targetul Național, 10,6% rating și 24,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 9,7% rating și 26,7% cota de piață, pe targetul Comercial.

Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 3.135.000 de fani ai producției.

Nu pierdeți cea mai intensă competiție, „Survivor România”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi până duminică, de la 20:00, la Kanal D!    

survivor
Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 3.135.000 de fani ai producției.

Ediția de duminică „Survivor România” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Peste 3.1 milioane de fani ai reality-ului „Survivor România” erau cu ochii pe Kanal D aseară

Peste 3.1 milioane de fani ai reality-ului „Survivor România” erau cu ochii pe Kanal D aseară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si