Actorul american Michael K. Williams s-a născut în data de 22 noiembrie 1966, în Flatbush, New York, Statele Unite. Acesta avea un singur fiu, pe nume Elijah Williams.

Michael K. William avea 54 de ani în clipa în care s-a stins din viață. Acesta era cunoscut pentru rolul din „Cartelul crimelor/ The Wire”. Williams, de cinci ori nominalizat la Emmy, a jucat cel mai recent rolul Montrose Freeman în „Lovecraft Country” (HBO) şi în miniseria „When They See Us” (Netflix), regizată de Ava DuVernay.

El a mai avut roluri în „Boardwalk Empire”, din 2010 până în 2014, şi în miniseria „The Night Of” din 2016.

Michael şi-a început cariera ca dansator, inclusiv în turneele unora ca George Michael şi Madonna, înainte de a deveni actor de teatru. După ce s-a alăturat National Black Theatre din New York, a debutat pe marile ecrane în „Bullet” (1996), alături de Mickey Rourke şi Tupac Shakur.

Williams a mai apărut în episoade din „The Sopranos”, „Alias” şi „Boston Legal”, apoi în „The Wire”, în care a jucat din 2002.

Michael ar fi murit de la o supradoză

Autorităţile americane indică o posibilă supradoză drept cauză a decesului, deşi această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată oficial, potrivit Agerpres care citează EFE.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: A murit marele actor Jean-Paul Belmondo

Cine a fost, de fapt, Michael K. Williams

Actorul Michael K. Williams se naște în 1966 în Brooklyn și are o copilărie și adolescență tulburată de rivalitățile dintre găștile locale și acte delincvente. Devine cunoscut datorită cicatricii de pe față, fiind victima unei agresiuni la 25 de ani, când făcea parte dintr-o bandă din Brooklyn.

După ce a început cursuri de teatru la National Black din New York, renunță pentru a lucra într-o companie farmaceutică. Renunță din nou pentru o carieră de dansator.

Cine a fost Michael Williams

Apoi apare în videoclipurile artiștilor precum Madonna sau Goerge Michael, în spectacole muzicale și însoțește artișii în turnee. Cochetează și cu modelling-ul și face coregrafia pentru melodia 100% Pure Love a celor de la Crystal Waters.

Citeste si: VIDEO| Un alt actor s-a stins din viață. Scena teatrului este mai săracă

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În anul 1996 debutează pe marele ecran cu MugShot, obținând în același an rolul fratelui mai mic al lui Tupac în Bullet. După aceste două filme joacă în serialele Deadline și The sopranos și are câteva roluri mai mici pe micul ecran. Obține și roluri mai notabile cu The Kill Point și serialul The Wire, unul din serialele preferate ale președintelui Obama. Anul 2014 este unul fructuos pentru actor.

Joacă în 12 Years a Slave, RoboCop, Kill the Messenger, The Purge: Anarchy, iar în 2016 joacă în Assassin’s Creed.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si