Close sidebar
Close sidebar

Faimosul Jet Li are grave probleme de sanatate! Cum arata superstarul la doar 55 de ani este de necrezut

Jet Li se lupta cu grave probleme de sanatate. In cateva poza aparute recent, actorul pare extrem de imbatranit, iar fanii au intrat in panica.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul Jet Li are grave probleme de sanatate. Din aceasta cauza el pare cu mult mai in varsta decat cei 55 de ani pe care ii are. Intr-o poza in care a aparut recent alaturi de un fan, semnele bolii se citesc pe infatisarea lui.  Pare ca a mai ramas doar o umbra din actorul apreciat de o lume intreaga care a fost odata.

El a recunoscut ca medicii i-au spus ca daca va mai continua sa faca acrobatii pe platourile de filmare poate ajunge intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La inceput fanii s-au gandit ca se pregateste pentru un nou rol, de aceea are acest look. Jet Li pare acum un batranel simpatic cu chelie si ochelari, desi are numai 55 de ani. El sufera de hipertiroidism si de grave probleme in zona coloanei vertebrale, in urma miilor de cascadorii facute.

Unul dintre filmele care i-a adus un succes enorm este "Eroi de sacrificiu-3".

Sursa: dailymail.co.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI