Close sidebar
Close sidebar

Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Matteo Politi, falsul chirurug estetician, intră în politică. Acesta s-a înscris într-un partid politic ce militează pentru drepturile femeilor în România.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Matteo Politi a anunțat că face parte din Partidul Politic Asociația Femeilor din România și că de acum va milita pentru drepturile doamnelor și pentru egalitate în șanse.

”Mulțumim Claudia Tudosa, sunt onorat să fiu parte din acest Partid Politic Asociația Femeilor din România. Mulțumesc pentru oportunitate, am încredere în ideeile coastre”, a scris Matteo Politi pe contul lui de soicalizare. Politi nu a anunțat însă dacă este un simplu membru al formațiunii sau va ocupa și o funcție de conducere.

Citeste si: Matteo Politi: De la doctor fără studii, la cântăreț filantrop: „Voi ajuta persoanele defavorizate”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, s-a făcut cântăreţ! Matthew Mode a lansat o melodie chiar înainte de Crăciun!

Citeste si: Matteo Politi, noi dezvăluiri despre clinica pe care o va deschide în București. Ce studii are medicul

Dacă despre PPAFR nu se cunoaște mare lucru, despre Asociația Femeilor din România se știe că este un ONG înființat la începutul anilor ’90, cu aproape 10.000 de membre active.

Reprezentanții Partidului Politic Asociația femeilor din România au anunțat că vor participa la alegerile locale și parlamentare din acest an. Deocamndată nu s-au anunțat eventualii candidați pentru cursa electorală care va începe peste doar câteva luni, însă nu este exclus să-l vedem pe Politi în campanie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI