Close sidebar
Close sidebar

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

Procesul în care Ghoerghe Dincp este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu va avea loc pe 16 iunie, fiind ultimul termen.

Diana Puiu,

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

[Sursa foto: dromania.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a sechestrat li ucis pe cele două fete, în 2019, ulterior arzând cadavrele celor două într-un butoi.

Marți, într-un nou termen la Tribunalul Olt, judecătoarea Diana Cotoi a anunțat că respinde solicitarea acestuia pe motiv că nu ar fi „relevantă pentru cauză”.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul de la Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu a izbucnit în plâns, în sala de judecată

Tot marți, părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor, pentru că „sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru în butoi.

Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”, după cum spune avocatul familiei, conform libertatea.ro.

Noi detalii ies la iveală în cazul de la Caracal

Aflat în sala de judecată alături de mama Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri ce a făcut-o pe femeie să izbucnească în lacrimi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Gheorghe Dincă ar fi făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre  Alexandra Măceșanu, dezvăluiri ce au făcut-o pe mama acesteia să aibe o reacție acidă.

Citeste si:  Gheorghe Dincă face scandal după gratii pentru că ar fi victima unor abuzuri. Ce decizie a luat „Monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat între el și Alexandra Măceșanu, precum și scenele în care ar fi întreținut relații intime.

„Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău! Ce să declare, că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos. Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra! ”, spune, plângând, mama Alexandrei Măceșanu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI