O tragedie a avut loc în Grădina Botanică din Craiova. Un băiat de 17 ani a înjunghiat o fată de 14 ani și pe prietenul ei de 19 ani. În urma celor întâmplate, fata de 14 ani a murit, iar tânărul de 19 ani este la spital și are nevoie de ajutor. Familia a postat un mesaj pe pagina de Facebook și a cerut ajutorul oamenilor pentru a dona sânge.

 

Citește și: Criminalul din Grădina Botanică de la Craiova a dezvăluit de ce a ucis-o pe tânăra în vâstă de 14 ani

"Bădică Emanuel, absolvent al Colegiului National  "Carol l",  promotia 2022 (clasa a  XII a A, mate info, bilingv -engleza) are nevoie de ajutorul nostru!", se arată în mesajul transmis de apropiații tânărului. 

"Din nefericire, el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marti, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Judetean nr 1! 

Cei care pot dona sange, indiferent de grupa sanguina, sunt rugati sa mearga la Spitalul Nr 1 si sa specifice numele *BĂDICĂ  EMANUEL ! Vă mulțumim!", a precizat profesoara liceului unde a studiat tânărul, care a publicat mesajul pe pagina ei de Facebook. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Liceul Militar din Craiova a reacționat cu privire la atacul sângeros de la Grădina Botanică din Craiova

Criminalul din Grădina Botanică de la Craiova a dezvăluit de ce a ucis-o pe tânăra în vâstă de 14 ani

Alex, tânărul în vârstă de 17 ani care a comis atacul din Grădina Botanică de la Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore și a dezvăluit de ce a ucis-o pe Meliss.

Potrivit unor surse din anchetă, Alex susține că a fost pentru prima dată când a văzut-o pe Meliss și pe tânărul de 19 ani. Acesta s-ar fi plimbat liniștit, moment în care s-a intersectat cu cei doi. 

Alex s-ar fi uitat cu insistență la copila de 14 ani, moment în care tânărul în vârstă de 19 ani l-ar fi întrebat de ce se uită așa de insistent.

Citește și: Ucisă din gelozie: Meliss este tânăra în vârstă de 14 ani care și-a pierdut viața în Grădina Botanică din Craiova

Agresorul l-ar fi înjurat pe tânărul de 19 ani, care i-a răspuns cu o lovitură de palmă. După lovitură, agresorul și-a pus o mască, a scos o macetă din geantă și l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

Alex s-a năpustit asupra Melissei după ce aceasta a început să țipe, considerând-o martor la fapta sa.

Citește și:  UPDATE: VIDEO- O fată de 14 ani a decedat după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova. Atacatorul este elev la Liceul Militar și fiu de polițist

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Loviturile de cuțit i-au fost fatale fetei de 14 ani, iar tânărul în vârstă de 19 ani se luptă pentru viața lui, fiind în stare gravă.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si