Close sidebar
Close sidebar

Familia Bodnariu afla daca isi poate lua copiii acasa sau daca va fi decazuta din drepturile parintesti!

Pana la sfarsitul acestei saptamani, familia Bodnariu urmeaza sa afle daca autoritatile norvegiene o vor decadea din drepturile parintesti sau daca micutii vor fi reintrodusi in familie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In perioada 30 mai- 2 iunie, Marius si Ruth Bodnariu s-au infatistat inaintea unei comisii administrative locale, care decide daca cei doi vor fi decazuti din drepturile de ingrijire a propriilor copii sau daca familia va fi reintregita.

La infatisarea din noiembrie, atunci cand cei cinci copii ai familiei Bodnariu, au fost preluati de autoritati, Protectia copilului a cerut decaderea temporara a parintilor din drepturi pentru ca aceasta institutie  sa aiba timp sa cunoasca exact familia si sa-si dea seama daca micutii sunt in siguranta.

In urma mai multor proteste, ale diverselor interventii ale avocatilor familiei Bodnariu, dar si ale presiunilor diverse, in urma cu doua luni, cel mai mic dintre copii a fost readus acasa, dar ceilalti patru, doi baieti si doua fete, au ramas in grija statului norvegian.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI