ADRIANA ROTARU pshiholog: Un asemenea incident denota intotdeauna tulburari grave de personalitate. Un acces de furie a declansat o drama.

"Suntem in stare de soc", spune sora criminalului.

"Imi pare nespus de rau. Condoleante familiilor. Credeti-ma ca daca puteam sa prevad asa ceva, faceam ceva sa nu se intample."

Ani la rand, Dragos Furtuna a fost o bomba cu ceas, gata sa explodeze, cred psihologii.
Pe fondul unei boli psihice, el si-ar fi gasit refugiul in arme.

"In trecutul acestei perdoane probabil ca a existat lipsa de afectivitate, probabil ca au existat alte episoade violente, cu saiguranta, nivelul stimei de sine era foarte scazut. S-a refugiat in obiecte agresive in care se poate refugia in momentul in care se simte vulnerabil", spune psihologul.

In mare taina, individul si-ar fi gasit refugiul intr-o pasiune bolnava si ilegala: armele letale, pe care le tinea ascunse in beci. Creionat drept un individ introvertit, ele i-ar fi conferit falsul sentiment de putere.

Vinerea trecuta, o banala cearta cu vecinii a fost fitilul care a aprins nebunia. Individul nu s-a multumit sa-si ameninte victimele cu sabia. A iesit inarmat cu patru pistoale, iar dupa vanatoarea de oameni, in care-a semanat moarte, a urmat acelasi tipar al teroristilor, spun specialistii.

Afectate de gestul de neinteles al tanarului sunt si rudele lui Dragos Furtuna.
Sora si-au gasit cu greu puterea sa vorbeasca despre drama care a ingenuncheat atatea familii.

"Suntem in stare de soc. Poate ne puteti intelege durerea si noua. Imi pare rau pentru cei ce au ramas acolo si ce li s-a intamplat. Sincere pareri de rau pentru toti", spune sora criminalului.

Nici pana acum, anchetatorii nu au stabilit daca Dragos Furtuna era, intr-adevar, un traficant de arme.
Cert e ca in beciul lui au gasit arsenal cat pentru razboi: 15 pistoale si peste o mie de cartuse. De altfel, el ar fi incercat pe un forum sa vanda unul dintre pistoale. Probabil ca daca cei de acolo ar fi anuntat politia, astazi, tatal Fabian Trandafir si-ar fi putut tine copilul in brate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si