Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei asociatii, iar la scurt timp au dat nastere unei fetite, in urma relatiei de concubinaj. Dupa nastere, relatia dintre cei doi nu a mai functionat.

Aparent, mama a renuntat la drepturile asupra copilului in favoarea tatalui. Exista si o hotarare judecatoreasca prin care drepturile sunt acordate lui Alin, Oana avand drept de vizita, dar si obligatia de a plati pensie alimentara.

Intre timp, conform rudelor, Oana a plecat la munca in Italia. Tatal si-a urmat tratamentul, beneficiind de ajutorul surorii Simona. Aceasta s-a casatorit cu Andreas Kumin, un cunoscut milionar din Elvetia, care patroneaza mai multe firme, printre care si Mc Paper Land, componenta Kumin Group AG. Deci, conditiile materiale nu reprezentau o problema pentru asigurarea tratamentului specific.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Numai ca, la un moment dat, a intervenit bunica fetitei din partea mamei.

Alin impreuna cu elvetianul intentionau sa o duca pe Lea la un tratament in Elvetia. Pentru asta era nevoie de o procura, dar Oana Maria nu a mai putut fi contactata. Insa Elena C., bunica fetitei, a refuzat sa isi exprime acordul, chiar daca nu avea calitatea necesara. Chiar si asa, a reusit sa blocheze in instanta plecarea fetitei.

Culmea este ca judecatorii au acceptat argumentul bunicii, in momentul in care s-a cerut o ordonanta presedintiala.

Aceasta credea ca Lea este dusa in Elvetia pentru adoptie. "Nu poate retine instanta argumentul reclamantului, conform caruia minorului i s-ar restrictiona dreptul la sanatate daca in acest moment nu i s-ar permite sa calatoreasca in Elvetia, deoarece reclamantul nu a facut dovada programarii la un medic specialist sau a unei conditii medicale actuale a minorei. Procedura ordonantei presedintiale poate fi utilizata pentru pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere, pentru prevenirea unei pagube iminente(...). Insa analiza detaliata a acestor aspecte poate fi facuta nu pe cale ordonantei presedintiale, ci e calea dreptului comun", a decis instanta pe data de 26 aprilie 2018.

Citeste mai mult pe BZI. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si