Ce se întâmplă în familia lui Bobină de la Giurgiu la o lună după ce a murit?! Pe 6 august copila lui ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, însă tristețea nu a dispărut din casa familiei Chivu. „E o luna de cand ai plecat pe un alt drum decat cel pe care trebuia sa mergi tu, ai lasat multe lucruri neterminate si nelamurite! Imi lipsesti enorm! Daca as putea sa dau 10 ani din viata mea pentru inca un an langa tine as face-o fara ezitare! Ai reusit sa ma pui la pamant cu ultima ta nebunie!

M-ai omorat pe jumatate nenicul meu 😭😭😭! Odineste te in pace acolo unde esti tu acum si Dzeu sa te ajute sa fii fericit macar tu daca noi nu putem 😭” a transmis unul dintre apropiații lui Bobină.

Ce se întâmplă în familia lui Bobină la o lună după ce a murit

Soția bărbatului încă nu și-a revenit din șoc. Mihaela va avea grijă acum toată viața de fata lui Bobină și anume de Beatrice Chivu. Femeia va avea grijă de fetiță ca de propriul ei copil. Beatrice Chivu este primul copil al lui Bobină pe care îl avea împreună cu prima sa soție. Mama fetișei a fost ucisă cu nouă ani în urmă în Italia. Un albanez i-a luat viața româncei cu 26 de lovituri de cuțit.

„Sa-i ceri sufletului sa nu-i mai fie dor e ca și cum i -ai spune inimii sa Numai bată...Te

iubesc sufletul meu și știu ca ești și vei fi lângă noi in fiecare clipa și moment din viața noastră asa cum și noi te purtam in inima in fiecare secunda din viața noastră 😔” a declarat Mihaela, jumătatea lui Bobină de la Giurgiu.

„Aproape o luna de dor, o luna de Tristețe a trecut de când Numai ești lângă mine...dispariția ta din viețile noastre ne- a distrus pe toți...

Avem atâta nevoie de tine frumosul meu...Te iubesc bot si vei fi de neînlocuit in viața mea 😭😭😭” a adăugat blondina.

Femeia a ținut să-i facă un mic cadou fetiței de ziua ei. Pe data de 6 august, Mihaela l-a rugat pe Nikolas Sax și pe Bursuc Piticu să-i facă o dedicație micuței. Cei doi maneliști i-au urat la mulți ani fetei lui Bobină.

Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc în timp ce plimba cu skijet-ul personal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cine era Bobină de la Giurgiu

Bărbatul din Remuș, județul Giurgiu, este un renumit proxenet din Sudul României. Bobină este tatăl unei fetițe de aproximativ 12 ani. Copila a rămas acum orfană de ambii părinți, deoarece mama sa și-a pierdut viața cu ani în urmă.

familia lui bobină de la giurgiu

Bobină de la Giurgiu era un interlop respectat de întreaga comunitate.

El era un împătimit al sporturilor pe apă, motiv pentru care cu ceva timp în urmă, și-a achiziționat un skijet în valoare de 20.000 de euro. Vineri seară și-a luat iubita, în vârstă de 30 ani, și au ieșit la o plimbare în larg. Bobină a pierdut controlul ambarcațiunii și a murit pe loc. Femeia a căzut în apă, apoi a fost găsită în viață de către autorități. Prietenii bărbatului susțin că el a mai căzut o dată de pe ambarcațiune în urmă cu o săptămână.

„A mai căzut acum o săptămână, tot noaptea, aici pe Canalul Plantelor. Se zice că ar fi consumat și ceva substanțe stupefiante. Nu pot să cred nici acum. Era un bărbat puternic!” au transmis martorii evenimentului. Conform unor surse apropiate anchetei, Bobină și-ar fi rupt gâtul în urma impactului cu o barjă ancorată.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Interlopul Bobină, petrecere cu 150 de grame de cocaină. Detalii ȘOC

Surse din Poliția Giurgiu au declarat că fata care îl însoțea făcea parte din rețeaua lui de fete care practicau prostituția. Tânăra abia se întorsese din Suedia. Aceleași surse susțin că Bobină a consumat substanțe interzise cu ocazia unei petreceri care a avut loc pe o insulă izolată de pe Dunăre, în apropiere de comuna Vedea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si