Pe parcursul timpului, Celine Dion a trecut prin tragedie după tragedie. Patru membri foarte apropiați ai familiei sale s-au stins unul după altul.

Celine Dion a pierdut o mare parte a familiei sale în ultimii ani. După ce soțul și fratele ei s-au stins din viață la o distanță de doar câteva zile unul de celălalt, după ce au suferit de aceeași boală, multă lume a crezut că un adevărat blestem s-a abătut asupra familiei celebrei artiste.

Citește și: VIDEO-Celine Dion, interviu emoționant. Artista a vorbit deschis despre suferința prin care trece. ,,Trebuie să învăț să trăiesc cu boală și să nu mă mai pun la îndoială''

celine dion, celine dion familie, celine dion boala

Blestemul care s-a abătut asupra familiei lui Celine Dion

Mai mulți membrii ai familiei lui Celine Dion s-au stins din viață în doar câțiva ani. Atunci când vedeta a anunțat că suferă de o tulburare neurologică incurabilă, ea a promis că va continua să muncească din greu pentru a fi cât mai puternică și că nu va renunța. Aceasta este mentalitatea pe care Cântăreața a dobândit-o după ce a trecut prin numeroase drame pe parcursul vieții.

Unele guri spun că blestemul care s-ar fi abătut asupra familiei artistei și care i-a luat rând pe rând pe cei dragi ei ar fi ajuns acum și la ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

În decembrie 2022, Celine a împărtășit vestea sfâșietoare că suferă de Sindromul persoanei rigide (SPS)- o tulburare neurologică care provoacă încordarea necontrolată a mușchilor și îi lasă pe cei care suferă drept „statui umane”. Pe măsură ce afecțiunea avansează, aceasta blochează progresiv corpul.

După toate morțile care au existat în familia artistei și după ce și a dezvăluit că este bolnavă, multă lume se întreabă dacă aceste nenorociri sunt simple coincidențe sau ceva mai mult.

celine dion, celine dion familie, celine dion boala

De ce au murit soţul, fratele, tatăl şi cumnatul artistei

Tragediile din viața lui Celine Dion au început în anul 1993, atunci când nepoata acesteia, care la acea vreme avea doar 16, a pierit în brațele vedetei. Cauza morții a fost fibroza chistică. 10 ani mai târziu, în anul 2003, a decedat și tatăl solistei. Adhémar Dion avea 80 de ani și a murit în timpul somnului.

Pentru o perioadă apele s-au liniștit în familia artistei, a cărei carieră s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. În 2016 însă, Celine Dion a primit o nouă lovitură. Rene Angelil, cel care i-a fost soț și manager, a decedat la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie. Bărbatul a fost răpus de cancer la gât, aceeași afecțiune care l-a ucis și pe fratele mai mare al artistei la doar 2 zile distanță de soțul ei. Daniel Dion, în vârstă de 59 de ani, a murit înconjurat de familia sa, după ce s-a luptat cu cancerul timp de câțiva ani. S-a spus că a murit într-un centru de îngrijire paliativă din Terrebonne, Quebec, în afara Montrealului. Presa scrie că vedeta a fost atât de afectată de acest deces încât nu a putut să ia parte la înmormântarea fratelui ei.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

8 luni mai târziu, în august 2016, a pierit și cumnatul artistei. Guy Poirier, soțul surorii lui Céline, Liette Dion, a murit după ce s-a luptat cu cancerul la oase, plămâni și creier, în noaptea de 27 și 28 august, în La Maison Adhémar Dion din Terrebonne. Bărbatul aveai doi copii dintr-o căsătorie anterioară în momentul în care a pierit. 

Citește și: Tragedie pe Canalul Mânecii! Cinci migranți au încetat din viață: "Tatăl și-a văzut fiica pierind în fața lui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si