"La dorinta lui Nicky, pe care si-a exprimat-o in trecut, si cu acordul familiei, astazi s-a realizat prelevarea organelor sale", a spus Maresi.

Avocatul a precizat ca trupul neinsufletit al lui Hayden nu va fi depus in Italia, la Cesena, deoarece familia doreste sa il duca pe pilot cat mai curand in SUA, daca este posibil chiar marti, cu un avion privat.

Americanul Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a incetat din viata, luni, la varsta de 36 de ani, la cinci zile dupa ce a suferit un accident grav in Italia, relateaza The Guardian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Hayden se afla pe bicicleta, miercuri, pe drumul dintre Tavoleto si Riccione, de langa statiunea Rimini, in momentul in care a fost lovit de o masina. El a suferit rani grave in zona capului si pieptului si in ultimele zile a fost in coma indusa.

Luni, spitalul Maurizio Bufalini a anuntat ca Nicky Hayden a murit.

Nicky Hayden a castigat titlul mondial la motociclism viteza, clasa MotoGP, in 2006, cu Honda.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si