Manuela Oprișiu s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei. Din nefericire, drumul ei în emisiune s-a încheiat fără să-și fi găsit jumătatea, dar se pare că între timp soarele a ieșit și pe strada ei. Bruneta urmează să devină mămică în foarte scurt timp. 

Tânăra s-a fotografiat și a postat pe Instagram o imagine cu burtica de gravidă, iar felicitările din partea susținătorilor săi nu au întârziat să apară, secțiunea de comentarii fiind luată cu asalt.

Totodată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a dedicat bebelușului ei încă nenăscut un mesaj emoționant, care le-a înmuiat inimile internauților.

„Tot ce mi-am dorit vreodată... a opta minune a lumii! A trecut ceva timp de când ma rog sa vii, iar Dumnezeu a decis ca acum este momentul nostru, este momentul in care inteleg ca o fărâma de om îmi va aduce mai mult decât tot ce mi au adus ceilalți laolaltă pana acum. Trebuia sa trec prin multe ca sa fiu cu adevărat pregătită sa te am, ca să rup din mine și sa las tot din mine, ca sa cresc, ca sa nu mă uit, ca sa fiu pe viața a cuiva! Tu ești eu doar ca varianta mea cea mai buna, tu ești cadoul meu de la Dumnezeu pentru tot binele pe care l-am făcut in viața asta si sunt atât de nerăbdatoare sa te văd, sa te aud, sa îți simt mirosul...

Familia Puterea Dragostei se mărește! O fostă concurentă este însărcinată: „Cadoul meu cel mai prețios”

Citeste si: De Crăciun, reporterii “Asta-i România” se întorc la oamenii și locurile care i-au impresionat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O sa te țin in brațe cât vrei tu și încă o secunda! Povestea noastră e atât de specială iar eu abia aștept sa ti o spun.

Te iubesc dintotdeauna si pt totdeauna, cadoul meu cel mai prețios!
Mulțumesc, Dumnezeul meu ♥️ Crăciun binecuvântat, oameni dragi! Dumnezeu cu voi🙏🏽”, 
a scris Manuela Oprișiu pe rețelele de socializare, alături de imaginile în care apare cu burtica de graviduță. 

Citeste si: De Crăciun, ediție specială “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce surprize le-au pregătit telespectatorilor concurentele emisiunii?

Ce se întâmplă de fapt între Manuela Oprișu și Alex Bobicioiu 

Bruneta a mărturisit, în urmă cu ceva timp, și ce s-a întâmplat de fapt între ea și Alex Bobicioiu, un alt concurent al emisiunii Puterea Dragostei.

Manuela Oprișiu a recunoscut că a simțit atracție pentru acesta, dar după ce tânărul a părăsit competiția. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mi-a plăcut de el, dar nu atunci când era în show, ci atunci când a ieșit din competiție.

Nu prea aveam timp să îl urmăresc în emisiune. Acum, suntem prieteni foarte buni, dar mi-a plăcut de el, ce-i drept, fiindcă Boby este un băiat frumos și sunt o grămadă de fete care îl plac.

Așa am făcut și eu. L-am cunoscut la filmările unui videoclip pentru Culiță Sterp, și din ziua aceea, am început să vorbim. Așa, am vorbit săptămâni la rând, cam…două luni apoi eu am intrat în casă. Bine, relația noastră, care a fost sau nu a fost, luați-o cum vreți, s-a cam răcit înainte de a merge eu la Istanbul. Pe urmă, în Turcia, am încercat să încep o viață nouă și să fie ce o vrea Dumnezeu”,    a declarat bruneta,  în premieră pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Astăzi, de Crăciun, românii vor râde cu poftă urmărind „Show în târgul de Crăciun”, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si