Pe lângă procesul de ucidere din culpă, polițistul din București care a omorât-o pe Raisa pe 13 ianuarie și a rănit o altă fată pe trecerea de pietoni va fi chemat în instanță și pentru două procese civile.

Familia Raisei îl va da în judecată pe polițist și îi va cere despăgubiri de 6 milioane de euro pentru moartea fetei, iar rudele fetei rănite îi solicită despăgubiri de un milion de euro.

Citeste si: A ucis-o pe Raisa, dar rămâne la volan

Ce a spus mama fetei rănite în accident

„Se mai trezeşte noaptea... tresare noaptea... Visează referitor la accident pentru că mă tot strigă: 'Mami! Mami! Repede! Repede! Mă doare piciorul! Mami! Mami!”, a declarat Denisa, mama fetei de 11 ani care a fost rănită în accident.

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Avocatul familiei va depune cererea

„Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei.

Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a spus Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Polițistul se află acum sub control judiciar și urmeaază să fie audiat din nou joi dimineață. Surse din anchetă susțin că în momentul în care le-a lovit pe fete, polițistul se uita pe telefon.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Agenții de la secția de poliție de care aparținea polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni au predat educație rutieră la școala unde era elevă

Colega Raisei, care a fost lovită din plin de un polițist pe trecerea de pietoni, a fost externată din spital

Marina, fetița care a fost lovită și ea pe trecerea de pietoni de polițistul rutier, a fost externată. Ea a fost colega Raisei Nicoleta.

Marina are 13 ani. Ea s-a ținut de mână cu Raisa până în ultima clipă de viață. Copila a fost externată din spital, iar cadrele medicale care au avut grijă de ea au anunțat că minora se află în afara oricărui pericol.

Fetița trece acum printr-o perioadă dificilă de recuperare.

Polițistul a crezut prima dată că accidentul s-a soldat doar cu o victimă, adică Raisa Nicoleta care a pierit la scurt timp după impact.

Alături de ea, însă, se afla și colega ei.

Citeste si: Ministrul de Interne, Lucian Bode, prima reacție în cazul fetiței ucise pe trecerea de pietoni de un polițist

Colega Raisei a fost externată din spital

Marina a fost internată în spital și apoi a fost operată. Fetița a fost cea mai bună prietenă și totodată colegă a Raisei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În timp ce a stat în spital, colega ei a fost condusă pe ultimul drum. Raisa a fost pusă într-un sicriu alb, iar sute de persoane au venit pentru a-și lua rămas bun de la ea. Cele două prietene s-au văzut ultima dată pe trecerea de pietoni.

„Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie. Este bine, a fost conștientă încă de la început”, a spus medicul care a acut grijă de Marina, Raluca Alexandru.

Citeste si: Polițistul care a ucis-o pe Raisa, fetița de 13 ani, a fost retras din funcție. Șeful Poliției Capitalei a făcut anunțul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si