Close sidebar
Close sidebar

Familia Regala vrea sa fie scutita de taxa pentru Castelul de la Savarsin! Autoritatile locale se plang ca ar pierde circa 35.000 de lei anual!

Familia Regala a Romaniei a facut demersuri catre autoritatile locale din Savarsin si au cerut scutirea de la plata taxelor locale pentru Castelul de la Savarsin invocant Legea 44/1994.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta lege prevede ca veteranii de razboi sa fie scutiti de taxe conform noului cod fiscal. Regele Mihai al Romaniei se considera veteran de razboi si asta i-ar permite sa nu mai plateasca taxe pentru domeniul din comuna aradeana.

Informatia a fost confirmata pentru cei de la HotNews.ro chiar de catre primarul localitatii comunei Savarsin. "Suma pe care o plateau anual este destul de mare. Circa 33.000- 35.000 de lei anual intrau in bugetul local si, pentru o comunitate mica, suma este una insemnata", a precizat acesta.

Sursa citata a cerut si parerea oficiala a Casei Regale si a primit un raspuns din partea biroului de presa. "Prevederea la care se face referire a intrat in vigoare odata cu noul Cod Fiscal, la 1 ianuarie 2016. Majestatea Sa Regele si Familia Regala, au sprijinit, inca din 1943, in multiple si variate felui comunitatea savarsineana si vor continua sa o faca", se arata in raspunsul oferit de Casa Regala.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI