Oamenii sunt revoltați și acuză probleme grave în justiție. Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina spune că nu știe ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei, dar ea „cu ei de gât”.

Citeste si: Grav accident cu victime pe A2

Citeste si: O vecină a suspectului a sunat de două ori la 112 să raporteze o activitate dubioasă în noaptea de dinainte ca Alexandra să apeleze și ea la 112

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Nu aş putea să accept aşa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim şi noi de partea Alexandrei. Asta e justiţia noastră, pentru că la noi au intrat mascaţii să ia un copil(...) parcă eram cei mai mari infractori şi aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte ţipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetiţa era salvată. Justiţia e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în ţară”, a spus Mariana Şărămăt.

Citeste si: Soția presupusului criminal de la Caracal a venit la ”casa groazei”. Ce s-a întâmplat e incredibil

Citeste si: Suspectul în cazul cadavrului găsit pe un câmp din Ilfov a fost reţinut

La rândul său, Vasile Şărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: ”E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieşim în stradă, să facem dreptate Nu se poate aşa ceva. La Sorina au venit 20 de mascaţi, cinci maşini de Poliţie şi au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si