Familia lui Daniel Borgovan suferă extrem de mult de când boxerul a fost bătut crunt chiar în apartamentul său din Bistrița. De față au fost și iubita și copilul său de numai două luni. Diana Tira, în vârstă de 32 de ani i-ar fi chemat pe cei doi bărbați, care l-ar fi bătut fără milă pe Dani. Trupul tânărului a fost găsit de medici pe casa scării de bloc, care era plină de sânge.

Nimeni nu își explică cum sportivul a ajuns în acel loc. Ar exista două piste. Fie, Daniel s-ar fi dezechilibrat în urma loviturilor și ar fi căzut pe scări, fie ar fi fost împins de agresori.

Cine sunt cei doi vinovați de starea lui Daniel?

În acest moment, Daniel Borgovan se află în continuare în stare gravă la spital. El nu mai este în comă, însă medicii nu exclud pericolul. Tânărul de 30 de ani ar fi început să aibă anumite reflexe și să deschidă ochii în momentul în care este vizitat de familie și de cei dragi.

Sâmbătă, 28 octombrie, agresorii boxerului au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre doi frați, Vasile și Mihai Chiș în vârstă de 33 și 28 de ani.

„Astăzi, 28 octombrie, cei doi bărbați de 33 și 28 de ani au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de aceștia „,

informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Sâmbătă, 28 octombrie, agresorii boxerului au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Sâmbătă, 28 octombrie, agresorii boxerului au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Bistriteanul]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Familia lui Dani Borgovan, îngrijorată de starea copilului boxerului. Ei cred că totul a fost o tentativă de omor: ”Ne îngrijorăm cât de stabilă mintal este partenera lui Dani”

Familia boxerului își dorește ca Diana să fie audiată

Încă nu se știe dacă și Diana Tira, partenera lui Dani a fost audiată în acest caz, iar rudele cred că se vrea de fapt o mușamalizare a cazului. Mai mult, fratele sportivului a povestit pentru stirilekanald.ro despre faptul că tânăra se plimbă prin mall-uri la cumpărături. Mai mult, aceasta nu s-ar fi interesat deloc de starea iubitului său în tot acest timp și nici nu l-a vizitat la spital.

Și mătușa lui Dani consideră că normal Diana ar fi trebuit să fie prima audiată în acest caz.

”Toată nădejdea ne-o punem în bunul Dumnezeu să-l ajutăm să se facă bine din această tragică suferință! Ne rugăm cu toții pentru el, dar adevărul trebuie să iasă la iveală. Nu se poate așa, iar rugămintea mea și a tuturor este ca organele competente să facă dreptate! Nu înțeleg cum au trecut câteva zile și prietena lui nu a fost audiată. Este singura care văzut toată tragedia! Vi se pare corect? Ce înseamnă atâta amânare? Ce se ascunde? Dani fii puternic! Dumnezeu este cu tine și cu noi toți”, a spus Lucreția Huști pe pagina de Facebook.

În acest moment, Daniel Borgovan se află în continuare în stare gravă la spital.

În acest moment, Daniel Borgovan se află în continuare în stare gravă la spital.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV: Cine este concubina boxerului, Dani Borgovan? Tânăra ar fi chemat ajutoare ca să-i liniștească partenerul: ”De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box”

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Oamenii continuă să iasă în stradă în fața Tribunalului pentru a cere dreptate. Sâmbătă seară, alături de ei au venit și niște motocicliști.

”Nu avem liniște și nu ne vom opri până când cea mai mare vinovată (Diana) va fi reținută și toți să plătească! Alături de noi au fost și cei de la Moto Bistrița, respect lor! Întrebarea tuturor:Unde sunt toți sportivii Bistriței, toate cluburile de sport, antrenorii alături de elevii lor? Oare atât de greu să fie să îți rupi o oră din timpul tău? Trist, s-a dat dovadă de unitate 0! Mâine de la aceeași ora 18:30 ne vedem în fața tribunalului!”, a fost anunțul prietenilor lui Daniel Borgovan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si