Două persoane au pierit și alte două au fost rănite în urma unui cumplit accident rutier care s-a produs sâmbătă seara pe DE 584, la ieșire din localitatea Însurăței, în Brăila.

Tragedia s-a produs după ce o mașină a lovit remorca unui tractor care nu era semnalizată, după care a ricoșat în altă mașină, care circula în sens opus.

Citește și: O copilă de doar 14 ani, din Ploiești, s-a aruncat în gol în toiul nopții, după ce a avut un coșmar! Micuța a visat că era urmărită

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Trendul șocant de pe TikTok care ia amploare în România: Adolescenții se comportă ca animalele. Cum explică psihologii- antena3.ro

Citeste si: Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”- wowbiz.ro

accident braila, copil mort, femeie moarta

Impactul a fost devastator! Femeia și fetița de 3 ani au murit pe loc

În urma impactului, femeia în vârstă de 38 de ani, soția unuia dintre șoferi, și fetița au pierit pe loc, chiar sub privirile fiului în vârstă de 6 ani.

„Din primele date a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 38 de ani şi a unei minore în vârstă de 3 ani. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală a unui minor de 6 ani şi a unui bărbat ce se afla în remorcă, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis IPJ.

Un martor a mărturisit că l-a auzit vorbind pe băiatul care a asistat la toată scena.

„Odihnească-se în pace!!! Cuvintele băieţelului care pentru mine a cutremurat pământu’ Respiră „mami” şi „Maria”, a povestit un martor, scrie observatornews.ro.

Șoferii celor două vehicule au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz cutremurător.

Citește și: VIDEO Două tinere au murit pe loc lângă Agigea după ce un șofer băut le-a proiectat într-un "monstru" de transport agabaritic

accident braila, copil mort, femeie moarta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si