Copila suferea de meningita si trebuia sa fie supusa unei interventii chirurgicale la nivelul amigdalelor. Insa, pentru ca starea sa de sanatate s-a deteriorat, medicii au decis sa nu o mai opereze, dar nu au oprit-o in spital pentru tratament, ci au decis sa o trimita acasa.

Gracie a fost luata acasa de catre familia ei, care a crezut ca are un virus, insa copila a facut septicemie

din cauza meningitei si a murit in aceeasi zi.

Mama ei ridica acum intrebari cu privire la moartea subita a fiicei sale.

"Moartea lui Gracie ne-a schimbat complet viata. Este o drama pe care o traim in fiecare zi. Fiica noastra era pe patul de spital cand o asistenta ne-a spus ca starea sa de sanatate este deteriorata, dar din nefericire medicii au decis sa o trimita acasa. In aceeasi zi ea a si murit. Speram ca ancheta sa ne ajute sa gasim raspunsurile.", a spus mama fetei printre lacrimi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La internare in spital, Gracie a fost bine si a vorbit cu asistentele medicale ca de obicei.

Cu toate acestea, in timp ce asteapta interventia chirurgicala, familia ei sustine ca starea sa s-a deteriorat brusc, devenind foarte agitata si somnoroasa.

Mama spune ca o asistenta i-a pus termometru si indica o temperatura de 40, 1 grade. Aceasta a solicitat interventia medicului pediatru pentru a o consulta pe micuta, insa acesta a stabilit ca nu are nevoie de tratament si poate merge acasa.

Ajunsi acasa, Gracie a inceput sa vomite si temperatura nu scadea cu nimic. Au mers cu ea din nou la spital si a fost internata direct la terapie intensiva. Din pacate, medicii nu au putut sa o salveze si a murit in aceeasi zi.

Familia spera ca autoritatile sa faca dreptate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si