O familie din America trece prin clipe groaznice din cauza pandemiei generată de virusul COVID-19. Opt membri au fost loviți de boală. Criza epidemiologică a produs daune mari și pe plan financiar, după ce afacerea prosperă a familiei a dat faliment, iar acum membrii se descurcă extrem de greu.

În SUA s-au înregistrat aproximativ 60.000 de noi infectări cu Covid-19 pe zi. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate peste 8 milioane de cazuri și aproape 222 de mii de decese.

8 membri ai unei familii afectați de virusul Sars-Cov-2

Ricardo Aguirre a declarat că trece prin momente de cumpănă. Bărbatul și-a pierdut tatăl și alți 7 membri ai familiei din cauza Sars-Cov-2. Americanul susține că și pe plan financiar trece prin momente groaznice. El a menționat că trecea printr-o perioadă prosperă cu afacerea sa, însă a venit pandemia și acum totul este distrus. Virusul i-a prăbușit afacerea, l-a îmbolnăvit și pe el, pe soția sa însărcinată și pe doi dintre copiii săi. Tatăl lui Ricardo a murit din cauza virusului ucigaș.

„Mă simt atât de neputincios. Sunt furios că nu am putut să mă întorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatăl. Este foarte greu”, a mărturisit Ricardo Aguirre.

covid-19
Familie răpusă de COVID-19.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Americanul a transmis că nu știe de unde au luat virusul cu toții, deoarece se protejau foarte mult. Atât el, cât și familia lui, se dezinfectau constant și au fost extrem de precauți în privința regulilor sanitare. Primul caz de infectare în familie a apărut în luna mai, la tatăl său.

Citeste si: Care sunt primele persoane ce vor fi vaccinate împotriva COVID-19. Țările din UE vor avea acces simultan la vaccinurile împotriva noului virus

Citeste si: Carmen Moise, infectată cu COVID-19, a adus pe lume gemeni: “Și eu am născut în pandemie”

„Tatăl meu a murit pe 11 septembrie în brațele mele, la 03:30 dimineața. A fost foarte greu, pentru că noi făceam totul împreună. 42 de ani am fost alături de el”, a povestit Ricardo.

În prezent, mama lui Ricardo s-a vindecat de COVID-19, însă, femeia se luptă traumatismele lăsate de boală și are nevoie de tratament specil și costisitor. Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si