O familie a fost ucisă în Timișoara, în urma unei depășiri periculoase făcute cu 120 km/h. Singurul supraviețuitor al familiei este un băiețel de 7 ani, transportat de urgență cu un elicopter SMURD la București.

Citeste si: VIDEO| Doi copii, de 9 și 12 ani, răniți la o cursă ilegală de mașini. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Impactul violent a avut loc pe drumul care leagă localitățile Săcălaz și Sânmihaiu Român.

Mașina în care se afla familia a ajuns în afara șoselei după ce din sens opus a veit o șoferiță cu mare viteză. Femeia voia să depășească mai multe mașini, iar kilometrajului s-a blocat la viteza de 120 km/h.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Accident mortal: Un şofer de 26 de ani, beat, a lovit un biciclist şi a fugit de la locul faptei

Accident grav între Mediaș și Sibiu

Un alt accident grav a avut loc între mediaș și Sibiu, la mijlocul lunii martie. O persoană a murit iar alte trei au fost rănite. În tragicul accident rutier au fost implicate trei autovehicule şi s-a soldat cu moartea unei persoane şi cu rănirea altor trei.

Citeste si: Accident între un TIR și o mașină, soldat cu trei victime

„Traficul este întrerupt pe DN 14 Mediaş – Sibiu, în afara localităţii Slimnic, judeţul Sibiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoutilitare şi un autoturism", anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Un sportiv de performanță a murit într-un accident

Un tânăr sportiv de performanță din Satu Mare a murit, pe 8 martie 2022, într-un tragic accident în care au fost implicați și cetățeni ucraineni. 

Citeste si: Noi schimbări în Codul Rutier. Dacă faci un gest necugetat la volan riști o amendă de 725 de lei

Campionul de raliuri ar fi pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, iar mașina lui s-a făcut praf. Medicii n-au mai putut face nimic pentru el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si