Flăcările au fost lichidate în 17 ore și au cuprins o suprafață de 600 de metri pătrați. Familiile afectate vor primi un ajutor de rezervă de la stat.
„Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat astăzi (18 octombrie, n.r.), în format hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, în timpul ședinței stabilindu-se scoaterea de la rezervele de stat a 12 construcții ușoare din elemente modulate, dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat, pentru a fi puse la dispoziția familiilor afectate de incendiul din satul Mușcelușa, comuna Siriu, județul Buzău.

Citeste si: Cât consumă un cuptor cu microunde, dacă este lăsat în priză și nu este folosit. Este sau nu sigur să ținem cuptorul cu microunde în priză atunci când nu îl utilizăm?

Incendiul a avut loc în data de 17 octombrie 2022, a afectat 3 clădiri pe o suprafață de 600 mp, 16 oameni, între care și copii, rămânând fără acoperiș deasupra capului”, se arată într-un comunicat al Guvernului României.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la un adăpost al refugiaţilor ucraineni. Autoritățile germane consideră fapta o acțiune criminală

Incendiu la un adăpost al refugiaţilor ucraineni. Autoritățile germane consideră fapta o acțiune criminală

Un adăpost al refugiaţilor ucraineni, incendiat la Gross Strömkendorf, în nordul Germaniei. Cei 15 refugiați, dar și personalul au fost evacuați la timp.

Incendiul a izbucnit la adăpostul Gross Strömkendorf, în Mecklenburg-Pomerania, din nordul Germaniei.

Din fericire, cei  15 refugiați, dar și membrii personalului au fost evacuțai la timp.

Citeste si:  VIDEO- 1.162 de localități din Ucraina au rămas fără curent electric în urma atacurilor rusești

Potrivit presei din Germania, autoritățile sunt de părere că incendiul a fost provocat intenționat și că flăcările au distrus în întregime clădirea.

”Poliţia presupune că incendiul este de origine criminală”, anunţă anchetatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si