Tristețe și râuri de lacrimi, asta a rămas în urma incendiului care a făcut scrum pensiunea Ferma Dacilor. Odată cu complexul turistic, viețile a 8 persoane au fost curmate tragic.

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Prahova au reușit să finalizeze o parte dintre necropsiile victimelor ucise în flăcări, în dimineața celei de-a doua zile de Crăciun, pe 26 decembrie.

Rudele victimelor s-au dus la morgă pentru a ridica trupurile neînsuflețite ale victimelor tragediei. Printre victime se află și doi tineri, care erau foarte buni prieteni.

Doi tineri studenți și buni prieteni au murit în flăcările de la Ferma Dacilor

Cei doi tineri prieteni care au sfârșit la Ferma Dacilor sunt Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu. Familiile celor doi băieți au decis să le organizeze priveghiul simultan. Ei vor fi înmormântați la cimitirul Bellu din Capitală.

Citește și: Raed Arafat cere modificarea legislației privind situațiile de urgență, după tragedia de la Ferma Dacilor: „Toleranță zero”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

adrian marinescu

Adrian Marinescu, tânărul student mort în tragedia de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

„Cu profunda tristețe va anunțăm că cine dorește sa își ia rămas bun de la Adi Marinescu și Vlad Baiceanu, o poate face mâine începând cu ora 15:00 până vineri seara la capela cimitirului Bellu”, a anunțat o cunoștință a celor doi tineri.

Adrian Marinescu era foarte pasionat de sport. Acesta era din București și era studentul Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București.

vlad baiceanu si adrian marinescu ferma dacilor

Adrian Marinescu (stânga) și Vlad Băiceanu (dreapta) au pierit amândoi în incendiul de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Prietenul său, Vlad Băiceanu, avea doar 21 de ani și era șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, Petre Băiceanu. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit marți de salvatorii care fac căutări și astăzi la Ferma Dacilor. Băiatul era olimpic național și studia, la fel ca prietenul său, la Universitatea din București,

Citește și: „O mână criminală”, luată în calcul după incendiul de la Ferma Dacilor: „Din răzbunare și din invidie”

Potrivit Gândul, Petre Băiceanu, tatăl lui Vlad și șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, a mers cât de repede a putut la locul tragediei pentru a-și vedea copilul.

Mama lui Vlad este Elena Băiceanu, director în Direcția Generală de Administrate a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si