O selectie  de colectie, cu imagini memorabile ale celui mai iubit show de stil le va aminti fanilor emisiunii cum au evoluat concurentele, cum le-au apreciat juratii evolutia tinerelor indraznete care lupta pentru titlul de „Cea mai stilata femeie din Romania” si pentru premiul in valoare de 100.000 de lei. 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am primit foarte multe mesaje de la fani, pe retelele de socializare, le este foarte dor de <Bravo, ai stil! Celebrities>.  Acum vor avea ocazia sa vada parcursul concurentelor de pana la momentul declansarii pandemiei, intr-o selectie impresionanta, si sa isi aminteasca o multime de momente fantastice pe care le-am trait impreuna, telespectatorii acasa, in fata micilor ecrane, iar noi, echipa emisiunii, pe platourile de filmare. Este un moment bun, in aceasta vara, sa revedem cele mai frumoase, intense si amuzante momente de la <Bravo, ai stil! Celebrities!”  si sa ne improspatam memoria pentru a savura apoi continuarea atat de asteptata a show-ului ”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

 

Spectacolul bunului gust si al atitudinii revine, asadar,  in casele romanilor, din 22 iulie,  cu o selectie a celor mai interesante momente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de miercuri pana vineri, de la ora 23:00, si sambata, de la 22:00. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si