Sindicatul polițiștilor le-au pus gând rău băieților de la Paraziții, o trupă care înjură oamenii legii în versuri încă de la înființare, adică acum 25 de ani. De data aceasta, piesa ”Antimiliție” de pe noul album al trupei, ”Arma secretă”, le-a pus capac polițiștilor care au anunțat prin liderul sindical că vor cere daune morale pentru că rapperii le-a jignit familiile.

Pe contul oficial al trupei, fanii au dezbătut pe larg acest subiect iar concluzia a fost că angajații din poliție încearcă o nouă formă de intimidare și cenzură față de un act artistic ce ar trebui tratat ca

atare. Nu au lipsit însă și glumele cu polițiști. Au fost însă și fani care au solicitat băieților de la ”Paraziții” să compună o piesă și pentru jandarmi, ”pentru că și ei merită”. Aceștia spun că nu au uitat evenimentele din 10 august 2018 sau scandalurile de la stadion, în timpul meciurilor de fotbal.

Sindicatul polițiștilor: ”Îi dăm în judecată pentru calomnie și ce mai găsesc avocații”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iulian Surugiu, președintele SNAP, a declarat că în această săptămână va înainta o acțiune la Tribunalul București împotriva trupei ”Paraziții”.

”Îi vom acționa în judecată pentru calomnie și pentru ce mai găsesc avocații acolo, că nu poți să-i înjuri pe polițiștii din țara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greșim, dar totuși este foarte mult”, a declarat șeful sindical.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si