Marți, 30 mai 2023, informația privind vandalizarea uneia dintre fântânile arteziene din centrul orașului Ploiești a fost făcută publică de SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL, societatea responsabilă de întreținerea domeniului public. Această firmă are ca acționar Consiliul Local Ploiești.

Citește și: Un elev de 16 ani și-a înjunghiat profesoara la o şcoală din apropiere de Milano: "Nu părea să aibă vreo emoţie"

”Prin eforturi susţinute, angajaţii societăţii noastre continuă activităţile de întreţinere a fântânilor arteziene din oraş, în scopul de a asigura buna funcţionare a acestora şi a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ, care vandalizează aceste obiective, chiar şi la scurt timp după repararea lor”, a fost mesajul transmis marși, 30 mai 2023, de către reprezentanșii firmei SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL.

Și anul trecut a fost vandalizată în același mod o fântână arteziană din Ploiești

Aceștia solicită persoanelor care observă astfel de acte de vandalism să contacteze Dispeceratul RASP la numărul de telefon (0244/984) și Poliția Locală la numărul (0244/954). În vara anului trecut, s-a înregistrat un incident similar, când persoane necunoscute au turnat, cel mai probabil, detergent în mai multe fântâni arteziene din Ploiești.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Trei bărbați au înşelat cu aproape un milion de lei zeci de firme de transport, cărora nu le-au plătit serviciile prestate

De asemenea, autoritățile din acest oraș se confruntă frecvent cu acte de vandalism, inclusiv distrugerea locurilor de joacă sau a mobilierului din parcuri, în diverse zone ale municipiului.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si