Close sidebar
Close sidebar

Fântâna arteziană din Ploiești s-a umplut de spumă. Vandalii au turnat detergent în ea

O fântână arteziană din Ploiești a fost vandalizată de mai multe persoane. Indivizii au turnat o substanţă care produce spumă în apă, cel mai probabil detergent. Totul a avut loc în centrul municipiului Ploieşti, în apropiere de sediul Primăriei. Nu este pentru prima dată când un astfel de incident are loc la Ploieşti. În vara anului trecut, în mai multe fântâni arteziene din oraş a fost turnat detergent, notează jurnaliștii de la News.ro.

Alexandra Costea,

Fântâna arteziană din Ploiești s-a umplut de spumă. Vandalii au turnat detergent în ea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marți, 30 mai 2023, informația privind vandalizarea uneia dintre fântânile arteziene din centrul orașului Ploiești a fost făcută publică de SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL, societatea responsabilă de întreținerea domeniului public. Această firmă are ca acționar Consiliul Local Ploiești.

Citește și: Un elev de 16 ani și-a înjunghiat profesoara la o şcoală din apropiere de Milano: "Nu părea să aibă vreo emoţie"

”Prin eforturi susţinute, angajaţii societăţii noastre continuă activităţile de întreţinere a fântânilor arteziene din oraş, în scopul de a asigura buna funcţionare a acestora şi a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ, care vandalizează aceste obiective, chiar şi la scurt timp după repararea lor”, a fost mesajul transmis marși, 30 mai 2023, de către

reprezentanșii firmei SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL.

Și anul trecut a fost vandalizată în același mod o fântână arteziană din Ploiești

Aceștia solicită persoanelor care observă astfel de acte de vandalism să contacteze Dispeceratul RASP la numărul de telefon (0244/984) și Poliția Locală la numărul (0244/954). În vara anului trecut, s-a înregistrat un incident similar, când persoane necunoscute au turnat, cel mai probabil, detergent în mai multe fântâni arteziene din Ploiești.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Trei bărbați au înşelat cu aproape un milion de lei zeci de firme de transport, cărora nu le-au plătit serviciile prestate

De asemenea, autoritățile din acest oraș se confruntă frecvent cu acte de vandalism, inclusiv distrugerea locurilor de joacă sau a mobilierului din parcuri, în diverse zone ale municipiului.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI