Close sidebar
Close sidebar

Fantastic! Politistii au incatusat cativa tineri din Maramures, apoi au pierdut cheia: "Cu toporul spargem! Nu ii stres"

Cand vine vorba de politie, niciodata nu stii la ce te poti astepta! Au simtit-o pe pielea lor cativa tineri din Maramures, care au avut parte de o experienta cel putin inedita cu oamenii legii: au fost incatusati, iar cand sa fie eliberati, ia cheia... de unde nu-i!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu este nicio gluma! Politstii care i-au pus catusele au..pierdut cheia!

- DAR DA CHEILE! pai nu intelegi: cheia a fost aici si am alergat dupa el ca n-a oprit! dar va rog frumos, pe un ton mai mic ca noi nu urlam

Asa ca, tanarul s-a trezit ca asteapta mult si bine pana sa se gaseasca vreo solutie salvatoare.   

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intregul scandal intre grupul de tineri si politia de frontiera a pornit cu cateva minute mai devreme, cand oamenii legii au oprit masina in care aflau acestia, pentru ca li s-a parut ca aceasta i-ar fi sicanat in trafic. Au facut-o insa intr-un mod mai... hotarat: cu pistolul in geam.  

- Coborati din masina! ce? Coborati din masina! Dar nu trageti de usi! Jos! Eu va dau buletinul...Jos!

- Am vorbit cu domnul Ratanu, mi-a zis ca trebuie sa fti in fata mea daca ma opriti! Domnul Ratanu este in pensie...Stiu, dar nu e asta o problema, are dreptul. Buletinul, rapid! Fiecare persoana, buletinul!

Speriati de abordarea oamenilor legii, tinerii le dau actele si filmeaza totul.

-Opriti motorul imediat! Afara! Coborati din masina. Nu! Cobori din masina!  Stati sa dau buletinul! Cobori si deschizi portbagajul! Rapid!! Sigur, va deschid! poftiti buletinul!

Radu Lungu-purtator cuv pol de Frontiera Maramures: Politistii au efectuat somatiile legale prin voce, deoarece cele 3 persoane s-au blocat in autiturism si au refuzat initial saprezinte documentele pentru control.

Imaginile au ajuns si la superiorii politistilor, care ii ancheteaza acum pe oamenii legii, pentru a vedea daca acestia au procedat corect.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI