Decoruri impresionante, efecte speciale și costume spectaculoase. Asta vor putea vedea cei care vor merge la piesa ”Fantoma de la Operă”. Piesa, scrisă de Andrew Lloyd Webber, a impresionat milioane de oameni și s-a jucat mult timp cu casele închise pe Broadway, din New York.

Citește și: VIDEO- Inna lansează piesa ”Crystall Nail”, o melodie plină de culoare

Daniel Jinga, manager general Opera Națională: ”Efectele speciale se vor folosi în acest titlu, căderi de candelabru, dispariții de persoane din interiorul scenei.”

”Fantoma de la Operă” va avea premiera pe 31 martie

Cu soprana Irina Baianț în rolul principal, ”Fantoma de la Operă” este un spectacol așteptat, încât biletele au fost epuizate la foarte scurt timp după ce au fost scoase la vânzare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Irina Baianț, soprană: ”Un rol greu căruia îi găsesc altă profunzime și să știți că este cu totul o altă abordare.”

”Fantoma de la Operă” va avea premiera pe 31 martie, iar organizatorii anunță ca va fi un spectacol cum nu s-a mai jucat până acum pe scenele din țara noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si