Close sidebar
Close sidebar

Faptul ca sunt in tabere diferite nu ii impiedica sa se sarute pe gura. Politistii de la Investigatii Criminale din Galati, saruturi cu interlopi la o petrecere

Caz controversat in orasul Tecuci, judetul Galati, acolo unde mai multi politisti au participat la o petrecere organizata de un coleg de-al lor - Daniel Calin, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale (BIC) din localitate – la care au fost invitate si o serie de persoane din lumea interlopa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Chef la Tecuci, cu poliţişti de investigaţii criminale şi interlopi

 

 

Petrecerea a avut loc in aprilie 2017 la restaurantul „Ocaua lui Cuza”, aflat la iesirea din Tecuci, pe drumul european E581 (care merge spre Barlad si apoi catre Vaslui si Iasi) si a fost platita de politistul Daniel Calin, care a fost amfitrion (se pare ca era vorba de ziua de nastere a fiului sau), potrivit Adevarul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Printre invitati s-au numarat numerosi sefi din politie, printre care comisarul Fanel Oprea (seful Politiei Tecuci), comisarul Adrian Antohe (adjunctul lui Oprea), comisarul Mircea Rusu (seful Biroului Investigatii Criminale), Horatiu Motoc (seful Serviciului Arme si Munitii), Marinel Moscu, Marius Trotus, Gica Nitu si altii.

Probabil ca petrecerea ar fi ramas in anonimat daca unul dintre participanti nu ar fi filmat cu telefonul mobil o parte din ceea ce s-a intamplat in interiorul restaurantului, imaginile devenind ulterior publice, prilej cu care publicul a putut vedea cateva scene in masura sa provoce controverse.

Astfel, politistul Daniel Calin, cunoscut si sub porecla de „Dan Buric”, se tine de dupa umeri, minute in sir, cu un anume Silviu Bejan (cunoscut in Tecuci sub pseudonimul „Cap de plumb”), alaturi de care canta mai multe manele.

Ba chiar, la un moment dat, cei doi se pupa cu foc, din imagini rezultand ca, printre numerosele dovezi de afectiune,  politistul si „Cap de plumb” se saruta, este drept, fugar, pe gura.

Sursa video: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI