-La teatrul Excelsior. Unde? La teatrul Excelsior. Unde e? La 1 Mai. 50 de lei? Cat? 50 de lei. Doamne Sfinte! Mi-a cerut 50 de lei colegul din fata.

Ca sa intelegeti revolta clientului, va spunem ca taximetristul era parcat in fata Garii de Nord, iar destinatia se afla la doar doi kilometri distanta. Acelasi tarif unic este oferit si unui pusti abia sosit in Capitala.
-Cat ti-a cerut? 50 de lei.

50 de lei? 50 de lei, da.

Unii nici nu se sinchisesc sa deschida geamul masinii si sa raspunda celor care le-ar putea fi clienti. Cu astfel de tarife, isi fac planul dupa numai doua- trei curse.
-Eu va duc, dar cu 30 de lei, sa stiti. Nu. Ok, bine. Multumesc!

-Sunteti liber? Unde mergeti? La Teatrul Excelsior, pe 1 Mai. Va duc, dar trebuie sa vedeti si dumneavoastra cum se circula. 30 de lei. Ok. Mersi!

In mod normal, cursa nu face mai mult de 8 lei. Dar pe ninsoare, tarifele nu ingheta si cresc precum stratul de zapada! Cand mai mult, cand mai putin, dupa cheful taximetristului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si