În București, peste 2.000 de blocuri au rămas fără apă și fără căldură. Oamenii din Capitală îndură frigul, dar și lipsa apei calde, în perioada de început a iernii.

Fără apă și căldură în București

Potrivit antena3.ro, la ora 08:00, în această dimineață, aproape 3.000 de blocuri nu aveau apă caldă și căldură. Situația îngrijorătoare este în mai multe sectoare. 

Cele mai multe defecțiuni sunt în Sectorul 2 și în Sectorul 3. În Sectorul 2, 1.192 de blocuri nu au apă caldă și căldură, iar în Sectorul 3, numărul blocurilor care nu beneficiază de confortul necesar în perioada iernii, a ajuns la 1.522. 

dus apa fierbinte abur

Fără apă caldă în București

[Sursa foto: istockphotos]

În Sectorul 4 există 171 de blocuri fără apă caldă și căldură, iar în Sectorul 6 sunt 47 de astfel de blocuri. În Sectorul 1, locatarii din 3 blocuri stau în frig și fără apă caldă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că situația stă diferit în Sectorul 5, unde nu a fost raportată și identificată nicio problemă. În acest sector oamenii beneficiază de căldură și de apă caldă.

De ieri și până în această dimineață, numărul blocurilor care au rămas fără apă caldă și fără căldură a ajuns la 2.935. În urmă cu o zi, pe 5 decembrie 2023, în Capitală, erau 2.106 de blocuri afectate de lipsa apei calde și a căldurii.

Citește și: Mai multe zone din Sectorul 2 și 3 au rămas fără apă caldă și căldură. Când se estimează finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic

schimbare temperatura calorifer

Fără căldură în București

[Sursa foto: istockphotos]

Problemele se vor remedia joi

Cauza care a condus la lipsa apei calde și a căldurii în aproape 3.000 de blocuri din Capitală este defecțiunea Magistralei III Sud. Problemele apărute la Magistrală au fost confirmate de Termoenergetica, care a declarat că lucrările de repare au început și se efectuează în regim de urgență.

femeie cu mainile pe calorifer

2.935 de blocuri nu au căldură, în București

[Sursa foto: istockphotos]

"Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești. Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan. Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei", a declarat Termoenergetica, potrivit antena3.ro.

Lucrările de reabilitare a Magistralei III Sud se pare că vor fi finalizate joi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si