Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fără mașini în satul promovat de Regele Charles al III-lea

Din 15 mai cine vrea să viziteze satul Viscri nu mai poate intra cu mașina pe ulițele localității. Autoritățile au luat decizia ca toate automobilele să rămână la intrarea în sat, acolo unde este amenajată o parcare mare.

Redactia Stirile Kanal D,

 Fără mașini în satul promovat de Regele Charles al III-lea

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

”Începând de luni, 15 mai, turiștii care vor ajunge la Viscri nu vor mai avea acces cu mașinile în interiorul localității. Există, de mulți ani, în Viscri o parcare cu câteva zeci de locuri, destul de generoasă, care a fost amenajată de locuitorii din Viscri. Tot ei au făcut și o potecă care îi duce pe turiști din parcare până în centrul satului și parcurg pe jos acest drum în 5 minute.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autoritățile au decis să ia această măsură pentru că satul Viscri a devenit sufocat de mașini, mai ales în perioada weekend-urilor. Autoturismele parcate pe o parte și pe cealalta a drumului blochează vederea către casele oamenilor și îi încurcă, inclusiv, pe localnici.

Edilii comunei Budești, de care aparține și satul Viscri, au trebuit să ia foarte multe avize de la Ministerul Culturii, de la Consiliul Județean, dar și de la Poliția Brașov.

Aceste autorizații au venit săptămâna trecută, iar acum autoritățile au decis să impună această restricție.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI