Ultimele festivaluri au adus cu ele și consumurile de substanțe interzise. Din nefericire, la festivalul SAGA, doi tineri au murit. 

Măsurile anti-drog au fost sporite la următoarele festivaluri, astfel că la Nostalgia și Neversea autoritățile au luat măsuri mai dure, iar participanții au fost verificați din cap până-n picioare și puși să arunce tot ce nu părea a fi în regulă. 

Citeste si: VIDEO| Ultima noapte de festival Neversea pe plaja din Constanța a fost parcă cea mai explozivă dintre toate

Cu toate acestea, unii au reușit să strecoare substanțele în festival, astfel că, de exemplu, la NEVERSEA, chiar în prima noapte de festival, 12 cetățeni străini și români au fost depistați cu droguri, potrivit polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. 

Skinny, câinele care vă întâmpină la Electric Castle

Printre participanţii la Electric Castle se va afla şi Skinny, patrupedul poliţist premiat cu locul I la ultimul concurs organizat de către Ministerul Afacerilor Interne, Romania pentru abilitāţile sale în ceea ce priveşte detectarea stupefiantelor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La următoarele festivaluri, autoritățile anunță măsuri la fel de sporite, pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă. 

Miercuri începe festivalul Electric Castle. Sunt așteptați peste 250.000 de spectatori

Miercuri începe Electric Castle 8 la castelul Banffy. Organizatorii au pregătit un ghid complet, pentru cei peste 250.000 de participanți așteptați în cele 5 zile de festival, care să îi ajute să parcurgă cât mai ușor toate etapele de acces.

Peste 250.000 de spectatori din toată ţara sunt aşteptaţi, începând de miercuri, la  Electric Castle, pe domeniul castelului Banffy, din Bonţida.

Citeste si: Două persoane au fost reținute pentru trafic internațional de droguri de mare risc

Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Caribou, Editors, Aurora, Sven Väth, Enter Shikari, Mogwai şi alte zeci de artişti vor face spectacol la ediţia din 2022 a Electric Castle (13-17 iulie), la castelul Banffy din Bonţida. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si