Minora de 14 ani, din satul satul Rojiște, județul Dolj, împreună cu o prietenă, au pus autoritățile pe drum în urma unei farse .  În urma apelului la 112, părinții au fost amendați.

Tânăra ar fi reclamat faptul că este răpită și legată la ochi 

"În ziua de 4 septembrie a.c., am fost sezizați prin apel S.N.U.A.U., de o femeie, din municipiul Arad, despre faptul că ar fi fost apelată, cu număr privat, pe telefonul său mobil, de o persoană de sex feminin, care i-ar fi relatat faptul că ar fi sechestrată, legată la ochi și ar fi fost transportată de către iubitul său într-o locație necunoscută

, precizând faptul că ar avea 19 ani, fără a mai putea da alte detalii cu privire la identitatea sau a iubitului său ori la împrejurările în care ar fi fost lipsită de libertate”.

Copila ar fi sunat la întâmplare, iar în momentul în care o femeie din Arad i-a răspuns, minora a început să dea detalii despre un fost iubit și cum că ar fi răpită de acesta și legată la ochi.

Citeste si: FOTO| Polițiști, atacați pe stradă cu poșete și pietre. De la ce a pornit totul

Speriată, femeia din Arad, a alertat autoritățile

Fără a putea să verifice informația și fără a sta pe gânduri, femeia a alertat autoritățile, care au constituit de urgență o echipă operativă de investigare, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Analiză a Informațiilor Arad și Serviciului Operațiuni Speciale Arad.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată apelanta, în persoana unei minore, de 14 ani, din satul Rojiște, județul Dolj, aceasta declarând că, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu o prietenă, în vârstă de 13 ani, au hotărât să facă o glumă unei persoane, au format la întâmplare un număr de telefon, inserând o combinație de cifre și caractere înainte pentru a apela cu număr ascuns, după care a relatat persoanei apelate că este sechestrată, amenințată cu moartea, totodată cerându-i ajutor”.

Părinții celor două minore au fost sancționați cu o amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.

Citeste si: FOTO| Copil de 10 ani din Alba Iulia, dispărut! Mama crede că a fost răpit de tatăl său! Poliția îl caută


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si