Copilă de 15 ani, traficată de tată

În loc să-i poarte de grijă, un bărbat din Covasna s-a transformat în monstru pentru propria fiică. Copila de 15 ani a fost ţinută în captivitate, bătută şi exploatată sexual de doi indivizi, cu acordul tatălui.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna i-au reținut pe cei bărbați, între care și tatăl fetei.

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori. 

Citeste si: Caz revoltător în Mureș. Un individ a fost reținut pentru că ar fi exploatat mai mulți tineri proveniți de la casele de copii

Magistrații Tribunalului Covasna au dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpați, iar ceilalți 2 sunt cercetați sub control judiciar. 

Supusă torturii timp de 2 ani

Procurorii spun că activitatea ilegală a bărbaților a început în anul 2019. Un bărbat și-a traficat fiica minoră, acum în vârstă de 15 ani. Adolescenta era transportată la domiciliul altui inculpat în vederea exploatării. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În schimbul serviciilor, tatăl victimei primea sume de bani. 

Citeste si: VIDEO| Mărturiile șocante ale unui copil. A fost vândut pedofililor de câtre mama sa

Anchetatorii mai arată faptul că bărbații au profitat de problemele psihice de care suferă fata. Mai mult decât atât, adolescenta a fost bătută în repetate rânduri, în cei 2 ani în care a suferit abuzurile groaznice. 

„Ceilalți doi inculpați au lovit-o, au lipsit-o de libertate și au exploatat-o sexual și prin obligarea la muncă pe minoră în perioada 2019-2021, interval de timp în care victima a fost ținută în stare de aservire și lipsire de libertate prin folosirea violenței fizice și psihice, profitând de vulnerabilitatea acesteia. În toată această perioadă, cei doi inculpați au beneficiat de sprijinul inculpatului care și-a traficat copilul”, anunță DIICOT.

Citeste si: VIDEO|Incident neplăcut pe stradă: șase persoane au fost reţinute după ce au luat cu forţa de pe stradă o fată pentru a o căsători


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si