O tânără de 17 ani din Ploiești a suferit traumatisme grave după ce a căzut prin geamul unui autobuz aflat în mers.

Incidentul s-a petrecut pe traseul numărul 2 al transportului în comun din localitate. În timpul deplasării autobuzului, o tânără de 17 ani s-a dezechilibrat și a căzut efectiv prin geamul lateral al mijlocului de transport în comun.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata a fost transportată de urgență la spitalul din Ploiești, acolo unde a fost operată. "Tânăra a ajuns la noi cu traumatisme craniene și fracturi în zona lombară. A fost internată pe secția de neurochirughie și operată de urgență. Starea ei este acum stabilă, ea fiind mutată la Terapie Intensivă. Este sub monitorizare și sperăm să își revină cât mai repede", a declarat medicul care s-a ocupat de caz.

Șoferul autobuzului a fost și el șocat de cele întâmplate. Declarațiile lui, dar și cele ale autorităților le vezi diseară, în cadrul jurnalului Știrilor Kanal D de la ora 19:00!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si